Hedendaagse Kunst

Schilderijen

Galerie Korpershoek

Oosterveen 27
7711 BN Nieuwleusen
Tel. 06 - 41 15 08 97
info@galeriekorpershoek.nl

Galerie


In het najaar van 2007 werd Galerie Korpershoek aan het Oosterveen geopend. Inmiddels bestaat de galerie al weer 5 jaar en is het jubileum op 18 november 2012 feestelijk gevierd met de opening van de najaarsexpositie "Galerie Korpershoek 5 jaar”.

De galerie combineert een grote tentoonstellingsruimte voor schilderijen, beelden en glaskunst met een atelier, multifunctionele ruimte en terras met vrij uitzicht over de landerijen.
Met een grootte van 300 m2 is het vooral een lichte en verrassende ruimte geworden met vier compartimenten. Die geven de exposanten een paradijs aan muren en hoeken voor hun tentoongestelde objecten. 
                                                                                                                              

In de galerie worden steeds wisselende exposities gehouden. Mooie en afwisselende kunst van mensen die hun sporen verdiend hebben in deze wereld, zowel in als buiten Europa.

Naast de verkoop van beeldende kunst richt de galerie zich ook op het organiseren van schilderlessen, workshops en verkoop van schildersbenodigdheden. De galerie is tevens een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje.